Ben Affleck nyíltan mesélt az alkoholizmusáról

A színész mesél a rehabon eltöltött időről, hogyan változtatta meg az alkoholizmus, mindez milyen hatással volt a szeretteire.


Ben Affleck a Today Morning című műsorban adott interjút, ahol beszélt a családjáról és arról, miként tudhatja maga mögött a nehéz hónapokat, melyre az alkohol vetítette árnyékát.

Néhány embert zavar, ha beszélni kell a függőségéről, de engem már nem. Az életem része, ideje elfogadnom! 

– magyarázta a házigazdának a híresség.

Tavaly nyáron ért vége egy 40 napos rehabilitációs programja az egyik erre szakosodott intézményben.

Nem kell az egész életemnek ekörül forogni. Ez egy tény, amivel törődnöm kell. A problémámmal küzdök, felvállalom és büszke vagyok arra, hogy küzdök.

Nem csak a saját magáért fontos az alkoholizmusának kezelése:

Rólad, az életedről és a családodról van szó.

Afflecknek a családja része volt felesége Jennifer Garner is, aki elindította a kezelés útján, viszont házasságukban már nem bírt maradni.

Nem veszi rossz néven, hogy Garner segít neki, sőt a pár kapcsolata továbbra is szoros maradt elsősorban a 3 közös gyermekük miatt.


Három hihetetlen "dologra" gondolok, mikor nézem ezt a képet. Szerencsés vagyok, hogy apa lehetek. Minden apa és anya szerencsés, akik szülők lehetnek. 

– írta a megható sorokat az Instagram-oldalára az apák napi ajándéka mellé a színész.

Ben számára a legfontosabbak a gyermekei: Violet, Serafina és Samuel.

Remélem, hogy jó apa vagyok. Egy biztos, nagyon keményen próbálkozom. Szerencsés vagyok, hogy a gyermekeimnek ilyen édesanyja van, aki szintén mindenben támogat. Az édesapáknak pont olyan fontos szerepet vállalni a gyerekek életében, mint az édesanyáknak. Jelen kell lenniük és én erre törekszem.

forrás: starity.hu
Close Menu