Michael Jackson egykori testőre teljesen kiakadt

Michael Jackson egykori testőre az énekes védelmére kelt. 
- Ezt gondolja az énekesről megjelent dokumentumfilmről.


Bár sokakban mély gyűlöletet keltett az a dokumentumfilm, ami a majd tíz évvel ezelőtt elhunyt énekes gyermekmolesztálással kapcsolatos ügyét elevenítette fel, mégis van, aki kiáll Michael Jackson mellett, jóllehet a Leaving Neverland című filmben James Safechuck és Wade Robson durva dolgokat állít a pop királyával kapcsolatban.

Bill Whitfield, az énekes egykori testőre például teljesen Michael Jackson oldalán áll. Azt mondja, a filmben szereplő két férfi – akik állítják, kisfiú korukban az énekes molesztálta őket –, egyáltalán nem mond igazat, ráadásul szerinte a képeik is hamisak, hiszen ő biztos abban, hogy Jacko a nőket szerette.

A testőr egy podcastban mesélt arról, hogy amikor Michael Jacksonnal volt, a pop királya folyton csak a számára vonzó nőkről beszélt neki.

„Sokat beszélgettünk azokról a nőkről, akiket vonzónak talált. Elég beszélgetésünk volt ahhoz, hogy tudjam, a nőkhöz vonzódott” – mondta a testőr, aki két évig dolgozott Jackónak. Hozzátette: az énekes sosem volt nővel, amikor a gyerekek is ott voltak.

forrás: blikk.hu / (Mirror)
Close Menu