Selena Gomez visszatért! Hallgasd meg az énekesnő új dalát!

Köztudott, hogy nehéz időszak áll Selena Gomez háta mögött, de minden jel arra utal, hogy az énekesnő most már jól van és készen áll arra, hogy ismét meghódítsa magának a slágerlistákat. 


A barna hajú szépség tegnap tette közzé Benny Blancóval, Tainyvel és J Balvinnal közösen rögzített újdonságát, az I Can't Get Enough-ot.

Jó hír a rajongók számára, hogy a dal megjelenésével közel egyidőben egy stúdió előtt kapták el a paparazzók az énekesnőt, ami arra utal, Gomez minden bizonnyal következő nagylemezén dolgozik, ami aligha volna meglepő, hiszen legutóbbi, Revival címre keresztelt korongja idestova közel négy évvel ezelőtt került az üzletek polcaira, így elkelne az „utánpótlás”.

Selena az egész napot a stúdióban töltötte, ahol keményen dolgozott. Hosszú órákat töltött az új anyagok rögzítésével. Kedden és szerdán is a stúdióban volt, megállás nélkül nyolc-nyolc órát töltött ott. Nagyon felfrissültnek és energikusnak tűnt. Nagyon odavan a munkájáért. Testőrei is vele voltak, le sem vették róla a szemüket 

– idézi egy szemtanú szavait az E! Online.


Egy bennfentes elmondása szerint Selena jól van, az egészségére és a jóllétére fókuszál, ideje nagy részét a barátaival tölti olyan tevékenységek végzésével, melyek boldoggá teszik. Heti több alkalommal edz, emellett terápiára jár, sokat túrázik és igyekszik minél több időt tölteni a szabadban.

forrás: starity.hu
Close Menu