Két órával a női BL-döntő kezdése előtt nyitják a Groupama Aréna kapuit

A Barcelona-Lyon női labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő kezdése előtt két órával, 16 órakor nyitják ki a Groupama Aréna kapuit jövő szombaton.
 

Sipos Jenő, a hazai szövetség (MLSZ) szóvivője az M1 aktuális csatornán csütörtökön elmondta, hogy a kezdés előtt különböző játékokkal segítik majd a nézőket a ráhangolódásban.
"Bízunk benne, hogy a döntő újabb híveket szerez a magyar labdarúgásnak és a női szakágnak" - hangsúlyozta.   
Hozzátette: a rendezés Budapestnek ítélésével az európai szövetség az MLSZ-nek a női futball fejlődése érdekében tett erőfeszítéseit, valamint a stadioninfrastruktúra fejlesztését értékelte. 
"A Groupama Aréna méretét tekintve ideális helyszín a női BL-döntőre: nem túl nagy, nem túl kicsi. Élmény lesz játékosnak és nézőnek egyaránt" 
- vélekedett.
 
Sipos Jenő emlékeztetett: a mérkőzés játékvezetői csapatában két magyar - Kulcsár Katalin és Török Katalin - is közreműködik majd.
 
Az MLSZ szóvivője a folytatásban kitért a május 25-ei Budapest Honvéd-MOL Vidi FC Magyar Kupa-fináléra, valamint a magyar válogatott következő hazai Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyen június 11-én Wales vendégeskedik a Groupama Arénában. Kiemelte: az MK-döntőre kedden kezdődött meg a jegyértékesítés, míg a válogatott találkozóra péntektől vásárolhatók meg a belépők.

forrás: MTI

Close Menu