Újra zombik lepik el a képernyőt

Június harmadikán, a világpremierrel egy időben, hajnali háromkor lesz a Fear the Walking Dead ötödik évadának magyarországi premiere az AMC-n. 


A csatorna aznap este, főműsoridőben 22 órától ismét leadja a részt. Íme egy újabb kedvcsináló, melyben felsorakoznak a sorozat sztárjai.

A teaser alapján Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey), Victor Strand (Colman Domingo), Luciana Galvez (Danay Garcia), Morgan Jones (Lennie James), John Dorie (Garret Dillahunt), June (Jenna Elfman), Althea (Maggie Grace) és Charlie (Alexa Nisenson) harcra készen várja az ötödik évadot.

Úgy tűnik, nehéz helyzetbe kerülnek, de Morgan és csapat minden bizonnyal megtalálja a kiutat innen is. Csak egy szabályt kell betartani: „Ha halott, lőjétek le!”

Világos a csapat küldetése: túlélőket keresni, és kissé jobb hellyé tenni azt, ami a világból megmaradt. Morgan Jones (Lennie James) vezeti a csapatot a jóindulatban, a közösségben és a reményben gyökerező filozófiával.

Minden karakter abban hisz, hogy ha most segít másoknak, jóvá teheti a múltban elkövetett hibáit. Azonban a bizalmat nem könnyű kiérdemelni. Küldetésük – hogy segítsenek másoknak – egy végső próba előtt áll, amikor a csoport felderítetlen vidéken találja magát.

Egy olyan helyen, ahol nemcsak a múltjukkal, hanem a félelmeikkel is szembe kell nézniük.

Csak a félelmekkel szembenézve lesznek képesek felfedezni egy merőben új életformát, amely örökre megváltoztatja valamennyiüket.

Előzetes: Fear the Walking Dead: 5. évad,

forrás: mmonline.hu
Close Menu