Will Smith lánya szépségével volt mindenki elfoglalva

Will Smith igazán szerencsés férfi, hiszen legújabb filmje, az Aladdin premierjére az egész családja elkísérte. Ott volt vele a felesége Jada Pinkett Smith, két fia, a 26 éves Trey és a 20 éves Jaden, valamint gyönyörű nagylánya, Willow is.


A 18 éves modell-színésznő-énekesnő olyan káprázatosan festett, hogy Will helyett minden fotós rá volt kiváncsi. Nem csodáljuk, hiszen Willow-ból az évek alatt egy igazi szupermodell lett. A legnagyobb nemzetközi márkák arca.


Jelenleg a világ egyik legnépszerűbb prémium cipőmárkájának, a Stuart Weitzman-nak a nagykövete, ugyanis híresen szép lábai vannak a színész lányának.


Hosszú, vékony és formás. Pont olyan, amilyennek egy szupermodell lábának lennie kell. De természetesen Willow csábos arca és karcsú alakja is lenyűgözte a jelenlévőket.


A fiatal lány egyébként a modellkedés mellett jelenleg a zenei karrierjére szeretné a legnagyobb hangsúlyt fektetni. Azonban híres édesapjával ellentétben ő inkább a klasszikus zenében szokta megmutatni a tehetségét Instagram oldalán.

forrás: noizz.hu
Close Menu