Will Smith lánya szépségével volt mindenki elfoglalva - 2220

Breaking

2019. május 22., szerda

Will Smith lánya szépségével volt mindenki elfoglalva

Will Smith igazán szerencsés férfi, hiszen legújabb filmje, az Aladdin premierjére az egész családja elkísérte. Ott volt vele a felesége Jada Pinkett Smith, két fia, a 26 éves Trey és a 20 éves Jaden, valamint gyönyörű nagylánya, Willow is.


A 18 éves modell-színésznő-énekesnő olyan káprázatosan festett, hogy Will helyett minden fotós rá volt kiváncsi. Nem csodáljuk, hiszen Willow-ból az évek alatt egy igazi szupermodell lett. A legnagyobb nemzetközi márkák arca.


Jelenleg a világ egyik legnépszerűbb prémium cipőmárkájának, a Stuart Weitzman-nak a nagykövete, ugyanis híresen szép lábai vannak a színész lányának.


Hosszú, vékony és formás. Pont olyan, amilyennek egy szupermodell lábának lennie kell. De természetesen Willow csábos arca és karcsú alakja is lenyűgözte a jelenlévőket.


A fiatal lány egyébként a modellkedés mellett jelenleg a zenei karrierjére szeretné a legnagyobb hangsúlyt fektetni. Azonban híres édesapjával ellentétben ő inkább a klasszikus zenében szokta megmutatni a tehetségét Instagram oldalán.

forrás: noizz.hu