A Trónok harca sztárja, Sophie Turner alakíthatja Boy George-ot

Sophie Turner készen áll arra, hogy a Boy George életrajzi filmben a zenész fiatal ókori alteregóját alakítsa.


Hollywood belehúzott az életrajzi filmek gyártásába, miután a Bohém rapszódia meghódította a világot.

A Boy George életét feldolgozó filmben a zenész felemelkedését és a sikerhez vezető útját követhetjük nyomon a ’80-as években, és Sophie Turner lehet az egyik potenciális jelölt a fiatalkori George eljátszására, írja a DesignTaxi.

A Sacha Gervasi által megrendezésre kerülő filmet májusban jelentették be. A rendező elmondta, hogy akik a nyolcvanas években látogatták a londoni klubokat tudták, hogy George előbb-utóbb sztár lesz, hiszen mindenhol ott volt.

Boy George úgy nyilatkozott, hogy odáig lenne, ha a Sophie Turner alakítaná a fiatalkori énjét. Elmondta, hogy sokan biztosan nem értenek ezzel egyet, hiszen Turner mégiscsak nő, de ő szeretett volna 17 évesen olyan lenni, mint ő.

A két színész hasonlósága szokatlan, főleg ha egymás mellé tesszük a fényképeiket. Turner is megszólalt ezzel kapcsolatban és azt mondta, hogy nem szégyelli, hogy az énekest játssza.

Kész vagyok bármire
– írta a Twitteren Turner.

Nincs mindenki elragadtatva az ötlettől, hogy Turner játssza az ifjú George-ot. A Good Monrning Britain házgazdája egyenesen nevetségesnek nevezte, hogy egy lány alakítsa George-ot.

Feltette a kérdést, hogy miért kéne erőltetni ezt az ostobaságot, hiszen egy férfinak mégiscsak jobban passzolna a fiatal George szerepe.

forrás: contextus.hu
Close Menu