Ezt lehet tudni Margot Robbie új filmjéről

Valódi low budget-mozi lesz Margot Robbie filmje, a Birds of Prey!


 A DC tényleg lát fantáziát a Harley Queen-vezette női csapatban! A Birds of Prey-nél olcsóbb szuperhős-film nem nagyon forog mostanság, és ez alapvetően egy jó hírnek számít - írja a Nuus.

Miért is? Mert Margot Robbie-éknak így kreatívabban kell levezényelniük a folyamatokat, hogy
2020-ra elkészüljön ez a csupacsajos mozi.

Nem lesz sem male gaze, sem dollárhalmokat égető monstre jelenetsor, így viszont valóban a karakterekre és a történetre tudunk majd koncentrálni. Bezzeg a Justice League a maga 300 millió dollárjával viszi most a prímet, mely forgatás irdatlan mennyiségű utómunkálatra is számíthat.

A Birds of Prey még a Shazam! kategóriájába sem fért be: azaz csak 100 millió alatti összeget ad rá a DC. Ebből kimatekozható, hogy a stúdió átlagosan 200 millió dollár körül költ egy alkotásra.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LuckyChap Entertainment (@luckychapentertainment) által megosztott bejegyzés,

Robbie-éknak mindössze 75 millióból kell csodát tenniük, ami találékonnyá kell, hogy tegye a színésznő produkciós cégét. A Birds of Prey-t a viszonylag új Lucky Chap Entertainment készíti el.

A rendezői feladatok Cathy Yan vállát nyomják majd, és a karakterek sem a Csodanő regisztereiben mozognak majd: most őszintén, ki kíváncsi például Black Canary of Huntress kalandjaira?

A Warner Bros bizakodhat, mert a Shazam! már a nyitó hétvégén visszahozta a belé fektetett anyagiakat; Robbie személye ebben a madaras produkcióban ráadásul máris kultgyanús.

forrás: ragazze
Close Menu