Megállt a senki földjén az utasokkal a monori vonat, a mozdonyvezető is eltűnt róla

Az utasoknak a sínek mentén kellett visszagyalogolnia a Nyugati pályaudvarra, miután kiderült, hogy a vonatukat a tudtuk nélkül kiállították a forgalomból.


A Facebookon számolt be arról egy utas, hogy péntek este a monori vonat megállt a semmi közepén, és a mozdonyvezető is távozott róla.

Az utas azt írta, a Nyugatiból elvileg 17.38-kor induló 2786-os monori személyvonatról van szó, amely késve indult, végül csak 18.20 körül, ám indulás után nem sokkal a vonat megállt a pályán a semmi közepén.

Az utasok ekkor egy idő után elkezdték keresni a személyzetet, de kiderült, hogy nincs kalauz a vonaton.

Amikor felhívták a MÁV információt, azt a tájékoztatást kapták, hogy nem lehetnek a 2786-os vonaton, mert azt kiállították a forgalomból, de kérdezzék meg a mozdonyvezetőt, vissza tudja-e vinni őket a pályaudvarra.

Ekkor kiderült, hogy a mozdonyvezetői fülkében sem volt már senki.

Az utasoknak ezután a rengeteg sín között kellett visszabotorkálnia a Nyugati Pályaudvarra, bár a vasúttársaság ügyfélszolgálatán ígéretet kaptak arra, hogy kiküldenek egy biztonsági őrt, aki majd visszakíséri őket az állomásra. A telefonban azt is mondták az utasoknak, hogy panaszt csak írásban lehet tenni.

forrás: hvg.hu
Close Menu