Megsértődtek az oroszok a Csernobil című sorozatra

Az orosz sorozatban a CIA lesz a patás ördög.


Megsértődtek az oroszok a Csernobil című sorozatra, ezért most leforgatják a sajátjukat, amelyben a CIA a hibás mindenért. Az orosz NTV forgatja az orosz Csernobil filmet, a rendező szerint ez lesz a "korrekt" verzió, mert Oroszországot megszégyenítette az HBO sorozata.

Alekszej Muradov rendező már meg is kezdte az orosz Csernobil-film forgatását Belorusszia, vagyis Fehéroroszország területén, az NTV pedig bejelentette, hogy náluk megy majd adásba az alkotás. Az orosz közvéleményt állítólag meglepte és "felháborította" az HBO Csernobil című minisorozatának elsöprő világsikere, erre lesz válasz az ő verziójuk.

A nézők visszajelzései szerint az IMDB-n a Csernobil lett minden idők legjobb (9,6 -tal az eddigi legmagasabb pontszámot elért) sorozata. Az IMDB-n bárki értékelheti a filmeket, sorozatokat, a számok a laikus közönség, valamint a kritikusok véleményét egyaránt tükrözik.

Arra, hogy a Csernobil sorozat ilyen rövid idő alatt minden idők legmagasabbra értékelt, legjobb tévés produkciójává lép elő, valószínűleg senki sem számított.

forrás: ragazze.hu
Close Menu