Budapesten és Szegeden toboroz légiutas-kísérőket az Emirates

Magyar jelentkezőket toboroz nemzetközi légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates. A dubaji légitársaság nyílt napot tart Budapesten és Szegeden, mely esemény során a jelentkezők nem csak az álomállásról, de Dubajról is sok információt kaphatnak. 

A sikeres felvételihez négy hasznos tippet osztott meg az Emirates légiutas-kísérője, Gulyás Barbara, aki egyike a világcég több mint 300 magyar munkatársának


A nyílt napok időpontja és helyszíne:

• Budapest: Július 16., kedd, pontban 9:00-kor a Budapest Marriott Hotelben; 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

• Szeged: Július 18., csütörtök, pontban 9:00-kor az Art Hotel Szegedben; 6720 Szeged, Somogyi utca 16.

Az Emirates folyamatosan bővíti a nemzetközi hálózatában elérhető útvonalakat.

Ezek kiszolgálására új légiutas-kísérői állásokat hirdet meg, ahová nők és férfiak jelentkezését egyaránt várja az egész ország területéről.

Gulyás Barbara egyike a 160 magyar légiutas-kísérőnek, akik az Emirates 23 000 főt foglalkoztató légiutas-kísérő csapatát erősítik.

Barbara hasznos tanácsai segítenek megtudni, mi kell ahhoz, hogy egy jelentkező sikerrel járjon, és végül felvehesse a méltán híres Emirates egyenruhát.

1. Olvasd el alaposan a felvételi követelményeket:
A leendő légiutas-kísérőknek meg kell felelniük néhány kritériumnak, így a jelentkezés feltétele többek között a betöltött 21. életév, legalább középiskolai végzettség, a folyékony angol nyelvtudás, valamint a 212 cm-es magasság elérése kinyújtott karral, lábujjhegyen állva.

Barbara tippje:

“A jelentkezés előtt érdemes angol nyelvű könyveket olvasni vagy angol nyelvórákat venni annak érdekében, hogy megfeleljünk a nyelvi követelményeknek.”

2. Dress code a nyílt napon:
A hölgyeknek ajánlott üzleti öltözékben megjelenni; kosztümben vagy elegáns ruhában és blézerben, míg a férfiaknál az öltöny és nyakkendő javasolt. Hölgyeknél a hosszú hajat érdemes kontyba fogni a professzionális megjelenéshez.

Barbara tippje:

“Az alkalomhoz illően öltözz fel, és úgy készítsd el a hajadat és a sminkedet, mint az Emirates légiutas-kísérői. A felvételiztetők így könnyebben el tudnak majd képzelni, mint a társaság következő légiutas-kísérője, valamint ezáltal megmutathatod elhivatottságod is. Azt mondják, az első benyomásra csak egy esélye van az embernek, ezért felkészülten és kipihenten érkezz a nyílt napra. Figyelmesen olvasd el a felvételire kiírt dress code-ot, és kövesd az ott leírt utasításokat, ezzel is növelve az esélyeidet!”

3. Szánj rá egy egész napot:
A pályázóknak fel kell készülniük arra, hogy akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig az eseményt követő napokban értesítik majd a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Barbara tippje:

“Kérj meg egy barátot vagy keress egy angoltanárt, akivel előzetesen gyakorolhatod az interjú helyzeteket, hogy élesben már magabiztos és határozott legyél.”

4. Ne felejtsd el az önéletrajzot:
Minden jelentkezőtől kérnek egy naprakész, angol nyelvű önéletrajzot és egy friss fényképet.

Barbara szerint:

„Az Emirates-nél nagyszerű kollégákat fogsz megismerni, és élethosszig tartó barátságokat kötsz. Lenyűgöző és nyitott munkatársakkal találkozhatsz, akiktől rengeteget tanulhatsz és akikkel élmény lesz körbeutazni a világot.”

A nyílt napokon a részvétel előzetes regisztrációhoz nem kötött, azonban a jelöltek már az eseményt megelőzően kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán, ahol a kiválasztás folyamatának részleteiről és az elvárásokról is található részletes tájékoztatás: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Ezen kívül csupán egy friss fotó és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges a jelentkezéshez. A légitársaság olyan légiutas-kísérőket keres, akik tudnak azonosulni az Emirates értékeivel, mint a profizmus, az empátia, a progresszivitás és az előremutató, kozmopolita világnézet.

Az Emirates a légiutas-kísérők számára komplex juttatási csomagot kínál, amely az adómentes havi fizetésen túl tartalmaz többek között szállást Dubajban, munkahelyi transzfert, orvosi és fogorvosi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket is. A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatának számos úticéljára. Az Emirates kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál, részletes képzésekkel és páratlan kulturális élményekkel.

Az Emirates, amelynek 269 szélestörzsű repülőgépből álló légiflottája világszerte a legmodernebbek közé tartozik, 2014 óta napi járatot működtet Budapest és Dubaj között és szállítja tovább hat kontinens 158 desztinációjára a magyar utasokat. A légitársaság a legnagyobb üzemeltetője a Boeing 777 és Airbus A380 géptípusoknak.

forrás: airportal.hu
Close Menu