Ekkortól lehet jegyet venni a magyar-szlovák Eb-selejtezőre

A sorsdöntő meccs szeptember 9-én lesz Budapesten.


Augusztus 9-én indul a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott következő, szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amely szeptember 9-én 20.45 órákor lesz a Groupama Arénában, írja az MTI.

A magyar szövetség (MLSZ) a honlapján emlékeztet, hogy a szurkolók hatezer bérletet vásároltak a válogatott meccseire, augusztusban a fennmaradó belépőket kínálják majd megvételre. A jegyértékesítés első három napjában, augusztus 11-ig a Szurkolói Klub tagjai vehetik meg belépőjüket, az általános értékesítés augusztus 12-től indul.

Mindkét szakaszban névre szóló jegyet lehet vásárolni, egy vásárló legfeljebb négy jegyet vehet. Az árak megegyeznek a korábbi selejtezőmérkőzéseken alkalmazott árakkal. A Szurkolói Klub tagjai ezúttal is 15 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőket – írják az mlsz.hu-n.

A mérkőzésre szóló jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu-n, valamint a TEX Bálnában és a TEX viszonteladói hálózatában lehet majd megvásárolni. Magyarország jelenleg vezeti a selejtezőcsoportot, az egy meccsel kevesebbet játszó Szlovákia a második. Márciusban, a sorozat első játéknapján a házigazdák 2-0-ra nyerték a két csapat szlovákiai összecsapását.

forrás: nuus.hu
Close Menu