Földönkívüliekre vadászók rohamoznák meg a nevadai „51-es körzetet”

A „Rohamozzuk meg az 51-es körzetet, nem állíthatnak meg mindannyiunkat” nevű, szeptember 20-ra hirdetett eseményre már több millióan jelentkeztek, főleg a földönkívüliekkel kapcsolatos összeesküvés-elméletek hívei. „Ha úgy futunk, mint Naruto, gyorsabbak vagyunk, mint a lövedékeik, lássuk a földönkívülieket” 

– hirdetik a szervezők, egy híres anime-figurára utalva.

Bár az akció résztvevőiről, már ha egyáltalán lesznek, nem sokat lehet tudni, mindenesetre az amerikai légierő komolyan vette a „fenyegetést” és kemény nyilatkozatot adott ki az ügyről.

„Az Egyesült Államok légi ereje kész megvédeni Amerikát. Az 51-es körzet működő kiképzési terület, és mindenkinek elvesszük a kedvét a behatolástól” 

– figyelmeztetett Laura McAndrews szóvivő.

A fanatikusok már arról is megállapodtak, hogy a katonai zóna közelében lévő Area 51 Alien Center kamionmegállónál találkoznak, és összehangolják rohamukat a szigorúan őrzött bázis ellen. Innen még jó egy órányi autóút a nevadai teszt és kiképző terület, amelynek része az 51-es körzet.

 Legutóbb januárban próbált valaki behatolni ide földön kívüliekre vadászva, de az őrök lelőtték őt.

A nevadai sivatagi bázist, amely mintegy 120 kilométerre van Las Vegastól észak-nyugatra,1955-ben hozták létre, itt tesztelték a híres Lockheed U2 kémrepülőgépeket.


 Hogy pontosan mi zajlik ott, senki nem tudja biztosan. Éppen ezért számos UFO-észleléssel hozták összefüggésbe, és elterjedt az is, hogy földönkívülieket tartanak titokban fogva.

Az összeesküvés-elméletek gyártói szerint ezt a támaszpontot használták arra, hogy felkutassák az 1947-ben az új-mexikói Roswellben állítólag lezuhan földön kívüli űrhajó felkutatására – írta a Daily Mail
Close Menu