Jön az új Penge film a Marveltől, Wesley Snipes-ot lecserélték

A Marvel hatalmas bejelentést tett az idei Comic Conon, ugyanis a prezentációjuk végén elárulták, hogy egy új Penge filmen dolgoznak, ráadásul a színészt is felfedték.


1998-ban bemutatták a Penge c. alkotást Wesley Snipes-szal, ami szinte egyből kultuszfilm lett, mert nagyon menő, stílusos és kőkemény volt, ráadásul Snipes egyszerűen tökéletes volt a szerepben. Nagy sikert ért el, készült is belőle két folytatás, viszont 15 éve nem igazán hallottunk a karakterről, egészen mostanáig, ugyanis a Marvel elárulta a Comic Conon, hogy most is ezerrel dolgoznak egy új Penge filmen, aminek már a főszereplőjét is megtalálták.

Penge, a fényben járó, félig ember, félig vámpír lény, aki gyűlöli a vérszívókat és előszeretettel mészárolja is őket, nem más lesz, mint a két Oscar-díjat nyert Mahershala Ali. Ez pedig egyszerre jó és rossz hír, ugyanis egy elképesztően tehetséges színészről van szó, akit legutóbb a Zöld könyv - Útmutató az élethez c. filmben láthattunk remekelni, viszont ez azt is jelenti, hogy Wesley Snipes-tól búcsúzhatunk sajnos.

BossLogic így képzelte el Alit a szerepben:


Az is kiderült, hogy maga a színész kereste fel a Marvelt, hogy el akarja játszani Pengét, a stúdió pedig egyből igent mondott, hiszen hatalmas név most ő Hollywoodban. Az még egy fontos kérdés, hogy vajon 18+-os lesz-e az alkotás, hiszen a Marvelnél nem jellemző ez, de már biztos, hogy leghamarabb 2022-ben érkezhet az új Penge film, hiszen az ötödik fázishoz fog tartozni. Szóval az egyik szemünk sír, a másik nevet, mert jó, hogy visszatér ez a remek karakter, de Wesley Snipes nagyon fog hiányozni. Ti mit szóltok a hírhez?

forrás: MovieWeb / noizz.hu
Close Menu