Nemsokára már csak óriási mázlival lehet Eb jegyet szerezni

A 2020-as Európa-bajnokság mérkőzéseire - köztük a budapesti találkozókra - július 12-ig lehet jegyet igényelni. Mivel most a legnagyobb az esély a jegyhez jutásra, az mlsz.hu a legfontosabb tudnivalókat a jegyigényléssel kapcsolatban.

Az eddigi legnagyobb Európa-bajnokságnak Budapest is házigazdája lesz 2020-ban, vagyis karnyújtásnyira lesznek a kontinens legjobb labdarúgói, és akik megváltják belépőiket, azok élőben láthatják őket és a kontinensviadal mérkőzéseit.

Az uefa.com/uefaeuro-2020/ticketing/ oldalon július 12-én, 14.00 óráig lehet jegyet igényelni a tornára. Aki ebben az első körben nem teszi ezt meg, az könnyen lemaradhat az Eb-ről, hiszen később már csak nagyon minimális – 1:400-hoz – esélye lesz jegyhez jutni.

Amennyiben több jegyigénylés érkezik, mint ahány belépő rendelkezésre áll, a jegyek sorsolás útján találnak gazdára az igénylők között.

A belépők három árkategóriában érhetők el minden helyszínen. A budapesti találkozókra 125, 75, valamint 30 euróba kerülnek.

Egy szurkoló maximum 4 jegyet igényelhet egy mérkőzésre, amelyeken szerepel majd a vásárló neve, így a stadionoknál ellenőrizhetik, hogy a jegyekkel valóban az arra jogosult szurkolók lépnek-e be az arénába.

Azok, akik igényeltek jegyet, de nem sorsolták ki őket, elsőként fognak értesülni a további lehetőségekről, amennyiben további jegyek válnak elérhetővé az általuk kiválasztott mérkőzésre.

Az ünnepi Európa-bajnokságon nagy szerep jut az önkénteseknek is. A budapesti szervezők is várják az önkéntesek jelentkezését. Aki egy életre szóló élménnyel szeretne gazdagodni, az euro2020.mlsz.hu/onkentes oldalon tudja leadni jelentkezését.

Milyen jegyet válasszak?
A szurkolók kétféle jegy közül választhatnak: Az egyéni jegyek egy adott mérkőzésre, egy adott stadionba szólnak; míg a „követem a csapatom” típusú jegyekkel – amelyen 2019 decemberétől lesznek elérhetőek – a szurkolók végigkövethetik csapatuk szereplését a tornán, függetlenül a mérkőzések helyszíneitől. Ha az adott csapat a torna egy szakaszában kiesik, akkor az ennek következtében fel nem használt jegyek árát az UEFA 100 százalékban visszatéríti a szurkolóknak.

forrás: sport365.hu
Close Menu