Összeállhat a De Niro-DiCaprio szuperpáros Scorsese legújabb filmjében

Nehézsúlyú színészekkel erősít Scorsese az amerikai bennszülöttek lemészárlásáról szóló filmjéhez.


Leonardo DiCaprio után Robert De Niro is csatlakozik Martin Scorsese Killers of the Flower Moon c. filmjéhez – állítja a MovieWeb.

Az új produkciót 2020 nyarán vagy már tavasszal kezdik el forgatni a tervek szerint, ám az előkészületekbe már novemberben belevágnak – nagyjából azzal egy időben, hogy Scorsese új filmje a The Irishman megjelenik.

A Killers of the Flower Moon sorrendben a hatodik közös filmje lesz Scorsesének és DiCapriónak, így egy jól összeszokott párosról beszélhetünk. Ugyanakkor DiCaprio már De Niróval is szerepelt egyszer közös filmben: 1993-ban De Niro alakította a fiatal DiCaprio erőszakos mostohaapját az Ez a fiúk sorsa c. filmben.

Scorsese új filmjében egy kegyetlen gyilkosságsorozat dolgoz fel, amely az 1920-as évek Oklahomájában játszódik. A történet szerint a helyi osage indiánok részesedést kaptak a földjükön talált olajlelőhelyekből, ám egy idő után egyre többen válnak rejtélyes gyilkosság áldozatává. Ezt követően azok között is többen meghalnak, akik az ügyben nyomozni kezdenek. Végül az ügy eljutott az akkoriban megalakuló FBI-hoz is, akik ennek az ügynek is köszönhetően váltak ismerté országszerte.

A film miatt Martin Scorsese az osage indiánok vezetőjével is találkozott, hogy megbeszéljék, hogyan tudná a film anyagilag is segíteni az ott élőket. Állítólag ezen a beszélgetésen hangzott el, hogy De Niro is szerepel a filmben.

forrás: noizz.hu
Close Menu