Vegetáriánus ételekkel bővíti kínálatát a magyarországi KFC

A mostantól elérhető Halloumi Burgerben és Twisterben a megszokott csirkét, grillezett ciprusi halloumi sajttal helyettesíti.

A ciprusi halloumi tehén-, kecske- és juhtej keverékéből készül. A KFC azért választotta ezt a sajtot, mert lágy szerkezete ellenére sem folyik szét vagy olvad meg grillezés közben, a szeletek pedig sütés után szép, aranybarna kérget kapnak.


Kiválóan illik a Halloumi Burger többi hozzávalójához, az ízletes, szarvasgombás szószhoz, a friss jégsalátához és rukkolához. Ezek mellé zamatos koktélparadicsom és lilahagyma-saláta is kerül a pirított zsemlébe.

Mostantól a népszerű Twisterből is elérhető húsmentes változat, ami szintén halloumival készül. A KFC vegetáriánusok számára is alkalmas kínálata jelentősen bővül az újítással. A Halloumi Burger és Twister 2019. július 2-től elérhető minden magyarországi KFC étteremben és házhoz szállítva is.

„A vendégeink elégedettsége kiemelt szempont számunkra, ezért fontos, hogy minőségi és friss alapanyagokból készült ételeket kínáljunk nekik, elérhető áron. A visszajelzéseik alapján döntöttünk úgy, hogy bővítjük vegetáriánus kínálatunkat és bevezetjük a Halloumi Burgert és Twistert. Bízunk benne, hogy az új ételek a kulináris élvezetek, az ínyenc sajtok kedvelői és a vegetáriánusok kedvencei lesznek. ” – mondta Juhász Nándor, a KFC marketing vezetője.

A KFC ételei egyedi ízüket annak köszönhetik, hogy kizárólag ellenőrzött, friss hozzávalókból készülnek. Helyi beszállítóktól, megbízható gazdaságokból heti több alkalommal érkezik friss csirke és zöldség az éttermekbe, amit közvetlenül felszolgálás előtt készítenek el az éttermek munkatársai.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu
Close Menu