Vidéken újrakezdők figyelem! Eladó tanya

Vecsés egyetlen eladó tanyája kiváló lehetőségeket tartogat azok számára, akik állattartással szeretnének foglalkozni, és azoknak is akik nagy helyet keresnek vállalkozásuk számára.Itt minden lehetőség adott, beleértve a bővítést is. De nézzük sorban!

- A várostól az ingatlanig aszfaltozott út vezet.
- Adott egy 3037 m2-es telek (egy része szántó), amin helyet kapott egy 141 m2-es főépület.
- Az épület beton sávalappal, tégla falazattal, beton födémmel és egy hatalmas cserépfedésű tetőtérrel rendelkezik, melynek beépítésével hatalmas hasznos teret lehet nyerni.
- A házban található egy nagy beépített terasz, konyha, étkező, fürdő, és két hatalmas szoba.
- A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros kiépítéssel, valamint egy cserépkályha is helyet kapott. A vízellátást fúrt kút, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az elektromos hálózat 220V-tal és 380V-tal is rendelkezik, külön mérőórákkal szerelve. Vezetékes telefon is van, de jelenleg nincs használatban.
- A telken található még egy garázs, egy külön álló lakható kisház, egy nagyméretű kemence, egy szénatároló, galambház és több különböző méretű ól és tároló.

A költözés rövid időn belül megoldható, megbeszélés szerint.
Az ingatlan per- és tehermentes, egy tulajdonossal rendelkezik, nincs haszonélvező bejegyezve.

Ha felkeltettem érdeklődését és többet szeretne megtudni az ingatlanról, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

A hirdetés és kapcsolat itt található: https://ving.hu/ingatlan/487398?fbclid=IwAR13UPhRECjygA3OQZ6aSZIyX8pkEwv8EHez9CxYzrU_GmB0AWStBxOZSt4
Close Menu