A liechtensteiniek még nem láttak olyan sznob csapatot, mint a Fehérvár

Újabb szégyenfolt esett a magyar labdarúgáson, a Vaduz ugyanis kiejtette a Fehérvárt a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában. Pedig az NB I ezüstérmese 1-0-es előnyt dolgozott ki Felcsúton (már akkor is kifütyülték a drukkerek a mutatott teljesítményt), ám a visszavágón 120 perc sem volt elég a gólszerzéshez, így a liechtensteiniek 2-0-s győzelmükkel továbbléptek.


A Vaduz a svájci másodosztályban szerepel egyébként, az előző szezonban ott is csak hatodik lett.

Nehéz mit mondani a fehérváriak játékáról, akik már csak akkor mozgósítottak nagy erőket, amikor már nagyon égett a ház, viszont a helyzeteikből egyet sem tudtak berúgni. A vaduzi vezetőedző, a bő 100 Serie A-s meccsel rendelkező Mario Frick szerint a magyarázat az, hogy a fehérváriak lenézték a csapatát.

Nem láttam még olyan „sznob” csapatot, mint a Fehérvár. Ha az edzőn nem is, a játékosokon éreztem, hogy nem tisztelnek minket eléggé, az első meccs után lekicsinylően nyilatkoztak rólunk – ennél nagyobb motiváció nem is kellett nekünk

– mondta a Nemzeti Sportnak Frick, akinek csapata a következő körben majd a Frankfurttal találkozik.

Marko Nikolics arról beszélt, hogy ez a harmadik szezonja Fehérváron, de kétségtelen, hogy ez volt a legrosszabb napja. Nagy sikerei voltak a csapattal, de ez most nagy kudarc volt.

A futball egyszerű és őszinte játék, azt kaptuk a sorstól, amit megérdemeltünk. Kihagytuk a lehetetlent is… Felesleges most mélyebb analízisbe belemenni, de azt leszögezhetem, hogy vállalom a felelősséget a vereségért.

Hogy minek kéne történnie, és mit hoz a kiesés után a közeljövő, arról nem akart beszélni. De valamit tenni kell 

– tette hozzá.

forrás: rangado.24.hu
Close Menu