Filmsztár lett a Porsche Mission E

Még pár hónapot várnunk kell a Porsche Taycan leleplezéséig, viszont addig sem hagyják, hogy csillapodjon a felhajtás körülötte. Koncepció változata máris főszerepet egy kapott egy új mozifilmben.

A Porsche és a Playmobil együttműködése már 2014 óta aktív, viszont most úgy döntöttek, hogy a következő szintre lépnek, és a Playmobil első digitális játékfilmjében is folytatják, amit elkezdtek. Nyáron kerül ugyanis a mozivásznakra a Playmobil – The Movie, amiben főszerepet kap majd a stuttgartiak első sorozatgyártásba kerülő villanyautója, vagyis annak tanulmány változata, a Mission E Concept.

Ezzel veret majd a futurisztikus fantázia világban Rex Dasher titkos ügynök, aki a film főszereplője. Ők is tudják, hogy kevés menőbb bemutatkozása lehet egy új modellnek, mint egy filmbeli főszerep.


A mesefilmet egyébként ugyanaz a Lino DiSalvo rendezi, aki a nagyszerű Jégvarázst is, úgyhogy biztosak lehetünk a sikerben. Augusztus 10 és 11 között még a Porsche Museumban is levetítik majd a Porsche4Kids nyári programsorozat keretében. Máshol augusztus 29-én várható a film debütálása, míg a Taycanére szeptemberig kell várnunk, ekkor indul majd harcba a Tesla Model S vásárlóiért. Árcéduláját 90 és 150 ezer euró közé jósolják erőszinttől és akkumulátor-mérettől függően.

forrás: autoszektor.hu
Close Menu