Lang Györgyi kíméletlenül tette helyre, a nyugdíjasokat bántó Vajna Timit

Lang Györgyi kíméletlenül tette helyre, a nyugdíjasokat bántó Vajna Timit: - " Hogy merészelsz olyat mondani, hogy 80 évig dolgozzunk, pont TE, aki a munkát még hírből sem ismeri....


Dagad a botrány, miután tegnap Vajna Timi is kiállt Nagy Feró mellett és egyetértett abban, hogy 80 évre kellene emelni a nyugdíjkorhatárt. Timi szerint túl hamar mehetnek nyugdíjba az emberek, hiszen még jócskán van bennük erő a munkához.

A betegeskedő és mostanában a média elől is háttérbe húzódó Lang Györgyi sem bírta ezt tovább és keményen kifakadt Andy özvegyére:

" Nem is értem!!! Hogy merészelsz olyat mondani, hogy 80 évig dolgozzunk, pont TE, aki a munkát még hírből sem ismeri. Csak a lábadat tetted szét eddigi életed során drágám. Mindig megpróbáltál úgy helyezkedni, hogy messziről elkerülhesd. De az élet nem lesz mindig ennyire kegyes hozzád és hamarosan eljön az az idő is számodra, amikor már nem lesz elég, csak billegetni magadat valakinek, hogy eltartson. Kívánom neked, hogy hamarosan megtapasztalhasd, milyen a nehezen, munkával megszerzett pénz. Akkor majd elgondolkodsz ezen a kijelentéseden! 

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen egész életemben azt csinálhattam amit szerettem. A színpadon álltam és szórakoztattam a közönséget. A mi szakmánkban sokan vannak, akik ténylegesen akár 80 éves koruk is koncerteznek és ez nagy dolog. De sosem mondanánk olyat, hogy mindenki eddig dolgozzon, mert nem lehet összehasonlítani ezt a szakmát egy kemény fizikai munkát végző emberrel. Én úgy gondolom, hogy legkésőbb 65 éves korában, mindenkit el kellene engedni nyugdíjba. " 

Ki az aki egyetért Györgyivel?

forrás: rtl-klub.me
Close Menu