Nincs vége a meglepetéseknek – Újabb Marvel premierek szivárogtak ki

A Bosszúállók: Végjáték lezárt egy fontos időszakot a Marvel életében, és már be is jelentették a következő fázist, de úgy néz ki, hogy van még pár durva titka a stúdiónak.


2008-ban a Vasemberrel elindult a a Marvel szuperhősös univerzuma, az MCU, és akkor még senki se gondolta volna, hogy a zseniális producer, Kevin Feige minden idők egyik legsikeresebb szériáját kovácsolja belőle. Az idén bemutatott, szinte minden rekordot megdöntő Bosszúállók: Végjáték sok szempontból lezárta az eddigi történéseket, de természetesen nincs megállás, jövőre indul a negyedik fázis, amiben visszatér Thor, Doctor Strange, és rengeteg új karaktert is megismerhetünk. Viszont most kiderült valami, ami sok rajongót boldoggá tesz majd:

Egy egész megbízható forrásból kiszivárgott információ alapján már az ötödik fázisba is betekintést nyerhetünk, amiben pár konkrét cím és dátum is szerepel:

Fekete Párduc 2 - 2022. február 18.

A galaxis őrzői vol. 3. - 2022. május 6.

Még ismeretlen projekt - 2022. július 29.

Még ismeretlen projekt, ami hatalmas meglepetés lesz - 2024. május 3., vagy május 10.

Sokan hiányolták a negyedik fázisból a Fekete Párduc visszatérését, de úgy látszik, hogy nem kell sokat várnunk rá, hiszen ő kezdi az ötödiket. A galaxis őrzői harmadik része is úgy tűnik, hogy be van tervezve, viszont csak ezek után kezdődnek az izgalmak: a két ismeretlen projekt valószínűleg ezek közül kerül ki: Marvel Kapitány 2, Fantasztikus Négyes, Penge vagy egy új Bosszúállók film.

Kevin Feige elárulta a Comic-Conon, hogy dolgoznak a fent említett alkotásokon, és még az is kiderült, hogy a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali játssza majd Pengét, szóval jó eséllyel tényleg ez lesz az a projekt, ami révbe ér a következő években. A negyedik premiernél viszont egy meglepett arcot vágó hangulatjel van, szóval biztos, hogy nagyot fog ütni, így valószínűleg egy új Bosszúállók részt kapunk, hiszen a negyedik fázisban nem szerepelt, így logikus, hogy az ötödikre tolják. Szóval a Marvel továbbra is rengeteg meglepetést tartogat a közönségnek. Ti melyiket várjátok a legjobban?

forrás: noizz.hu
Close Menu