Sávváltás miatt gázolták halálra Zsuzsannát

 Minden családtagja külföldön tartózkodott annak a 31 éves nőnek, aki egy motorbalesetben vesztette életét szombaton, így a rendőrök először értesíteni sem tudták őket a tragédiáról.
Egész életében vonzódott a motorozáshoz, a közösségi oldalán büszkén osztotta meg a boldog pillanatait a gyönyörű na­rancssárga kétkerekűjével Zsuzsanna. A mosolyt mára a könnyek váltották fel, az utolsó fényképeken a forgalmas Üllői út közepén összetörve árválkodik a jármű.

A végzetes napon R. Zsuzsanna a szokásos havi Citadella motorostalálkozón vett részt barátnőjével. A vecsési otthonától már csak nagyjából tizenöt perc távolságra lehetett, amikor az Üllői és az Ecseri út kereszteződése előtt nem sokkal megtörtént a tragédia. A 31 éves lány a belső sávban haladt, amikor egy kisteherautó váratlanul sávot váltott. Egyelőre nem tudni, hogy a sofőr el is ütötte, vagy csak az ijedségtől rántotta félre a kormányt a nő, de az biztos, hogy Zsuzsanna átkerült a szemközti oldalra, ahol egy szabályosan közlekedő kisbusz elgázolta. A mentő­egységek gyorsan a helyszínre értek, félórán át küzdöttek az életéért, de már nem tudták újraéleszteni.

Zsuzsi két éve költözött el otthonról, a családi házban az édesapja és a húga élnek. Rendszeresen eljárt motorozni, ez volt az élete. A baleset idején ők külföldön tartózkodtak, a rendőrök először el sem tudták érni őket. Aztán azonnal hazautaz­tak, amint értesültek a rossz hírről. Végül tegnap délelőtt mentek be a rendőrségre intézkedni – mondta a család egyik közeli ismerőse.
A rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.
Close Menu