Újabb bizonyítékok kerültek elő VV Fanni halálának ügyében

2017 novemberében tűnt el Novozánszki Fanni, akit az ország a Való Világ műsorában ismerhetett meg. 

A 24 éves lány holttestét bár nem találták még meg, a rendőrség röviddel az eltűnése után holtnak nyilvánította. Az emberöléssel gyanúsított férfit házi őrizetben tartják, ám újabb bizonyítékok felbukkanása miatt hamarosan bíróság elé áll.


A VV Fani megölésével gyanúsított B. László hosszú ideig volt előzetesben, ahol rendre tagadta, hogy ő ölte meg a fiatal lányt. A férfit végül kiengedték és házi őrizetben várhatja a nyomozás további fejleményeit.

A Blikk úgy tudja, hogy újabb bizonyítékok kerültek elő, amik alátámaszthatják a nyomozók gyanúját, miszerint B. Lászlónak köze van a fiatal lány megöléséhez. B. László hamarosan emberölés vádjával állhat a bíróság elé.

"Számomra természetes, hogy a vádemelési javaslatban emberölés szerepel, függetlenül attól, hogy kiengedték a gyanúsítottat a börtönből. A gyanúsítottnak és képviselőjének 30 nap áll a rendelkezésére, hogy újabb nyomozati cselekményt vagy egyéb eljárást indítványozzon. Minden bizonnyal élnek majd a lehetőséggel, ezt pedig meg kell várnia az ügyésznek" 

- mondta lapnak a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József.

"Minden apró részletet, mozzanatot tudnak arról a 2017. novemberi estéről, amikor Fanni eltűnt. Sok bizonyíték van a férfi ellen, aki állítása szerint idegeneknek adta át az eszméletlen lányt, de a rendőrök pontosan tudják, nem ez történt" 

- mesélte egy informátor.

forrás: life.hu
Close Menu