Döbbenet, még a lámpákat is lekapcsolta a forgalommal szemben az M5-ösön az öngyilkos anya

A Ripost információi szerint szándékosan hajtott fel az M5-ös autópályára szemben a forgalommal az a nő, aki péntekre virradó éjszaka egy román kocsival ütközött. J. Gréta és tíz éves kisfia szörnyethalt, míg a másik kocsiban ülők közül egy ember szintén életét vesztette, ketten súlyos, egy utas pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.


Valódi rémálom: péntekre virradó éjszaka fél kettő után nem sokkal egy kék Suzuki Alto száguldott az M5-ös autópálya Budapestre tartó oldalán, ám szemben a forgalommal, Szeged irányába, Felsőpakony határában frontálisan ütközött egy másik autóval. Mindkét jármű az árokban kötött ki és kigyulladt.

A ripost munkatársai péntek délelőtt jártak a baleset helyszínén. A roncsokat már elszállították, ám a baleset „maradványai” is megdöbbentő képet festenek. Alkatrészdarabok szerte szét, vöröshagyma a kiégett a füvön, egy uborkával teli üveg pedig a földön hever, nem messze egy női napszemüvegtől.


Vajon mi történhetett a végzetes éjszakán? Hogy hajthatott fel az anyuka rosszul az autópályára? Mivel feltehetően nem ment végig szemben a forgalommal az M0-ás úton, jó eséllyel a Gyál-Alsónémedi le-és felhajtónál jöhetett fel a pályára.

Itt egy körforgalom található.

Abban az esetben lehet csak szemben felhajtani a pályára, ha valaki a körforgalomban nagyon élesen kanyarodik be jobbra, vagy akkor, ha a behajtani tilos táblát figyelmen kívül hagyva, áthajt a magasított térköveken.Vajon hogy nem vette észre mindezeket a hernádi J. Gréta? A magyarázatért Hernádra autóztunk,

ahol a helyiek, szomszédok meséltek az elvált nőről, aki 3 éve költözött a faluba a kisfiával. Kiderült az is, hogy nem véletlen volt ez a baleset...

ripost.hu
Close Menu