Egymással párbajozott Tina és Emilio

A házaspár ezúttal Vecsésen járt, hogy kikapcsolódjon kicsit. Bár úgy volt, hogy részt vesznek egy látványfőzésen is, Emilio kijelentette, ő bizony nem főz a feleségével. A békés családi programból párbaj lett.Közös főzőprogramra indult Tina és Emilio, akik nagy rajongói a hazai ízeknek, köztük a vecsési savanyúkáposztának is. Ezért úgy döntöttek, meglátogatják családi barátjukat, hogy egy közös főzésen vegyenek részt. Ám Emilio nem kért felesége társaságából.

„Azt szerettem volna, ha külön főzünk. Amikor odaértünk és láttam az alapanyagokat, tudtam, hogy én ezt Tina nélkül akarom végigvinni. Így saját segítőket hívtam, és kezdetét vette a főzőpárbaj” 

– emlékezett vissza Emilio, akinek a felesége némi csínyt is bevetett a győzelem érdekében.

„Alábecsültem Emilio segítőit, akik pontosan tudták, mit csinálnak. Gondoltam, kicsit hátráltatok a csapatukon, ezért kihúztam a rezsójukat az áramból, remélve, hogy nem veszik észre egyhamar. Sajnos, gyorsan lebuktam, így újra megpróbáltam. Azt szerettem volna, hogy Emilio csapatának tüzet kelljen raknia, mi pedig időt nyerjünk” 

– mondta Tina, aki csúnyán megjárta, mikor a turpissága másodszorra is kiderült. Emilio ugyanis megragadta a szódásszifont, amivel – nem akárhogy – adott Tinának.

„Így jár, aki megtréfál. Nem érdekel, hogy még nincs húsvét, Tina ezt a locsolást megérdemelte. Gondoltam, a kovászolólével teli üstben is megúsztatom. Egy szerencséje van, hogy gyorsabban fut, mint én” 

– árulta el Emilio, akinek a felesége megfogadta, hogy férje tette nem marad revans nélkül.

„Emiliónak itt nagy szája volt, de amint hazaérünk, majd megtudja, milyen, amikor én kovászolom őt meg” 

– tette hozzá tréfálkozva Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban.

blikk.hu
Close Menu