Így jött össze az X-Faktor két mentora, Dallos Bogi és Puskás Peti

Nyilvánosságra került az a fotó az X-Faktor két mentoráról, amelyből kiderült, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkotnak. A kép bejárta az internetet, ezek után pedig a szerelmesek is megerősítették a hírt, egy közös fotót posztoltak közösségi oldalukon.Az énekesnő egyik barátja mesélte el, hogy talált egymásra Bogi és Peti.

“Már a műsor előtt is ismerték egymást, és bár akkor is szimpatikusak voltak egymásnak, mindkettejüknek volt párja, így nem történt semmi. Év elején azonban Bogi és volt kedvese, Ádám kapcsolata véget ért, tavasszal pedig Peti és Eke Angéla is szakítottak. Mind a három fiú örült, hogy Bogi érkezik, de Peti különösen. Barátságnak indult a kapcsolatuk, Bogi élvezte a szingliséget, de az érzelmeknek nehéz parancsolni. Amikor a válogatóknak vége lett, és jó pár napot együtt töltöttek augusztusban a mentorházban, akkor vált egyértelművé: talán többet éreznek a másik iránt.”


“Ősszel még nem lehetett tudni, mi lesz ebből, nem is tudták eldönteni, hogyan tovább. A zenésztársaik úgy gondolták, múló románc lesz, de Bogi sugárzik a boldogságtól, és talán már nem is nagyon akarják titkolni, hogy együtt vannak. Egyre többször tűnnek fel kettesben a városban, valamint a baráti társaságokkal is járnak bulizni. Ilyenkor kevésbé óvatosak, kézen fogva járnak, ölelik, csókolják egymást ” 

– folytatta az énekesnő barátja.

“Talán ezért nem álltak a nyilvánosság elé, nehogy azt gondolják, egymás versenyzőit akarják segíteni, avagy összefognak a másik két mentor ellen. Nem örülnek, hogy kiderült a titkuk, de így talán már nem kell bujkálniuk” 

– tette hozzá.


Zenésztársaik már tudtak a szerelmesek kapcsolatáról, de igyekeztek azt titokban tartani a nyilvánosság előtt.

Zenészkörökben egyáltalán nem ritka, hogy a közös munka összehozza a hírességeket. Emlékezzünk csak Balássy Betti és Varga Feri kapcsolatára a Megasztárból.

vilagunk.hu
Close Menu