Látta valahol? Nyomtalanul eltűnt egy 41 éves vecsési nő

Látta valahol? Nyomtalanul eltűnt egy 41 éves vecsési nő.A hétvége folyamán nyoma veszett egy 41 éves vecsési nőnek, a rendőrség is keresi őt.

Az Eltűnt Személyek Keresése nevű Facebook-oldalon is beszámoltak arról, hogy szombat délután eltűnt egy 41 éves vecsési nő, Vass Anikó. Úgy tudni, Gyálra indult barátjához, ám oda nem érkezett meg, később pedig gyermekéért sem ment el, akire másik barátja vigyázott.

„Eltűnés miatt keressük a képen látható Vass Anikó vecsési lakost. A 41 éves hölgy 2019. november 9-én délután autóval Gyálra indult barátjához, de oda nem érkezett meg, és később gyermekéért sem ment el egy barátjukhoz. A telefonja kicsöng, de nem veszi fel, tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról, az autóját sem találják. Az autó egy szürke Mercedes PBA-789 forgalmi rendszámmal, jobb hátsó sárvédője sérült.

Vass Anikó 155 cm magas, átlagos testalkatú, szőkésbarna, rövidebb haja van, a jobb alkarján egy színes lótuszvirág tetoválás, bal alkarján egy főnix tűzmadár. Eltűnéskor viselt ruházatáról nincs infrmáció. Az eltűnését bejelentették a rendőrségen” – olvasható a posztban.

blikk.hu
Close Menu