Nagy meccset vívtak a KTE-Piroska Szörp ellen Vecsési SE kézilabdázói

A kézilabda-bajnokságokban már megkezdődött a téli szünet, a Liga Kupa küzdelmei azonban még folytatódnak. Kedden a Vecsést fogadta a KTE-Piroska Szörp.Mindkét gárdában elsősorban a fiatalok, illetve azok kaptak lehetőséget, akiknek eddig kevesebb alkalmuk volt a bizonyításra. Mint kiderült, egy remek mérkőzés kiváló receptje ez a felállás, ugyanis izgalmas, fordulatos, szoros meccset vívott a két csapat, amelyet végül a vendégek nyertek meg.

A Liga Kupa-találkozókon azokat a játékosokat igyekszünk szerepeltetni, akik a bajnokságban kevesebbet játszanak 

– nyilatkozta Ben­cze József, a KTE szakmai tanácsadója.

Jó lehetőséget jelentenek ezek a meccsek arra, hogy a fiatalokat is tűzben tartsuk, ezáltal fejlesztve a kecskeméti utánpótlásbázist.

Ma mindenki derekasan odatette magát. Voltak hibák, de ezeket koncentrációval ki lehet javítani a jövőben.

KTE-Piroska Szörp–Vecsési SE 23–24 (14–15)

Férfikézilabda Liga Kupa, D csoport, 6. forduló, Kecskemét, Messzi István sportcsarnok, 400 néző, vezette: Hornyik, Zörgő.

Kecskeméti TE:

Szél – Major, Csuzi 6, Francia 1, Kis D. 1, Csordás, Vörösváczki 1, Tamás 2, Berkes 3, Forgács 1, Szrnka 1, Molnár, Bálint 1, Talmácsi 6. Edző: Ocsovai Zsolt.

Vecsési se:

Balogh Á. (Kurán) – Antal M., Antal L., Félegyházi 2, Győrfi 4, Gyurcsovics E. 3, Gyurcsovics Á. 2, Horváth, Kökény, Kővári 4, Laurinyecz 4, Simányi, Szamos 5.
Kiállítások: 6, illetve 2 perc.
Hétméteresek: 5/4, illetve 6/4.
Close Menu