Adománygyűjtés a Vecsési Mentőállomás részére

2019. októberében megkezdte önálló működését az Országos Mentőszolgálat Vecsési Mentőállomása, ahol reményeink szerint az év első felében napi 24 órában szolgálatba állhat a második, kiemelt mentéstechnikai eszközökkel felszerelt esetkocsi is.A mentőállomás ellátási területét Vecsésen kívül Gyál, Üllő, Ecser és Felsőpakony települései alkotják.Tekintettel arra, hogy az állomás és kocsiparkjának felszerelése jelentős anyagi ráfordítást igényel, az "Országos Egyesület A Mosolyért- Közhasznú Egyesület" a segítségét ajánlotta céljaink elérése érdekében.

Ennek értelmében a mentőállomásunk ellátási területét adó településeken személyes, valamint telefonos megkeresés útján adománygyűjtést indítottak decemberben – tájékoztatott Lovas Ottó, a Vecsési Mentőállomás megbízott vezetője.

Lovas Ottó hozzátette: Az egyesület korábban több mentőállomás, illetve egészségügyi intézmény részére folytatott sikeresen gyűjtést, amelynek eredményeként számtalan eszköz kerülhetett átadásra.A Vecsési Mentőállomás megbízott vezetője előre is köszöni a lakosság segítségét, és reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy ez a kezdeményezés városunkban is eredménnyel zárul majd.

vecses.hu
Close Menu