Döntött a bíróság L.L. Juniorék kisfiának elhelyezéséről

Szerda reggel elfogadta a bíróság a korábbi megállapodást L.L. Junior és Hopp Csilla közös gyermeke, Lacika elhelyezését illetően.Annak ellenére, hogy 2019 nyarán hosszas huzavona után megállapodtak arról, hogy a két kisfiú mikor kinél legyen, mivel ítélkezési szünet volt, így nem adtak be a papírt a bíróságra. A dolgok még rosszabbra fordultak, amikor tavaly augusztus 31-én kisebbik gyermekük, a hároméves Dávidka közlekedési baleset áldozata lett.

A kisfiú halála után a szülők a közösségi oldalakon üzengettek egymásnak, felfoghatatlan fájdalmuk és gyászuk miatt talán nem is tudták megítélni, meddig mehetnek el. Junior úgy döntött, elhozza Csillától nagyobbik fiukat, Lacikát, mivel úgy ítélte meg, édesanyja az átélt sokk miatt nem tudja megfelelően ellátni a gyermeket.

Néhány hónapnyi veszekedés, rágalmazás és alkudozás után a felek végre egyezségre jutottak, megállapodásukat a bíróság is szentesítette. -írja a Blikk.

L.L. Junior és Lacika édesanyja, Csilla váltott gondoskodásban nevelhetik kisfiukat, amelynek keretein belül a gyermek heti megosztásban lesz felváltva az édesanyjánál és az édesapjánál. Junior vállalta, hogy anyagilag is támogatja Csillát, az idén szeptemberben aktuális beiskolázási költségeket is ő fizeti.

life
Close Menu