Will Smith elmondta, miért kell 17 évet várni a Bad Boys 3-ra

A Bad boys - Mire jók a rosszfiúk? olyan régi film, hogy megjelenése óta lényegében felnőtt egy egész generáció. Olyan régen készült, hogy a főszereplő Will Smith még a nevét az egész világgal megismertető Kaliforniába jöttem sorozatot is javában forgatta. Olyan régi, hogy ez volt a ma már akciófilmes vonalon szinte veteránnak számító Michael Bay első nagy mozis rendezése. Hogy mennyire régi? Pontosan huszonöt éves.De az első folytatásra, a Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúkra is elég sokat kellett anno várni, hiszen az csak nyolc évvel az első rész után, 2003-ban került a mozikba. De mi ez a nyolc év ahhoz képest, hogy a trilógiává bővülésre tizenhetet kellett várni?!


Will Smith az elmúlt időszakban a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk reklámozásával volt elfoglalva, és egy ilyen eseményen meg is kérdezték tőle, hogy mégis miért tartott ennyi ideig a harmadik rész elkészítése. Ezzel kapcsolatban a színész részben magára vállalta a felelősséget.

„Nem akartam tönkretenni a franchise-t. Úgy éreztem, hogy voltak a karrierem során olyan folytatásfilmek, amik nem igazán jöttek be. De ezesetben csak meg akartam védeni a franchise-t. Azt akartam, hogy jó sztorija legyen, hogy legyen mondanivalója, hogy vicces legyen, hogy megérdemelje, hogy elkészítsük. Ne csak azért forgassunk folytatást hozzá, mert az emberek egyébként imádják a folytatásokat.”

Vagyis ezek szerint a színész sem erőltette a harmadik rész elkészítését jó ideig. Ez idő alatt persze nem unatkozott, bőven akadt munkája Mike Lowrey szerepe mellett is. De vélhetően ez csak egy oka volt a projekt késlekedésének, hiszen jól tudjuk, hogy az évek során több rendezőjelöltet és forgatókönyvírót is elfogyasztott, mire végül révbe ért Adil El Arbi és Bilall Fallah dirigálása mellett.

mafab.hu
Close Menu