A rendőrök elfogták azt a férfit, aki autómosóban és szoláriumokban törte fel a pénztároló automatákat

A XVIII. kerületi rendőrök elfogták azt a férfit, aki autómosóban és szoláriumokban törte fel a pénztároló automatákat.Egy férfi 2020. február 1-jén 0 óra 30 perc körül bement egy XVIII. kerületi szoláriumba, majd felfeszítette a pénztároló automatát, és ellopta a benne levő pénzt. A kerületi nyomozók a bejelentést követően a biztonsági kamera felvételei alapján azonosították az elkövetőt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A nyomozók kiderítették, hogy a 29 éves vecsési O. Norbert gumiabroncsokat hirdetett meg eladásra, ezért megbeszéltek vele egy találkozót egy IX. kerületi parkolóban, ahol 2020. február 4-én – vásárlás helyett – elfogták. 

Ezután a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és lopás vétség miatt eljárást indítottak ellene.

Pár nappal később információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi újabb hasonló jellegű bűncselekményt követett el. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy O. Norbert összesen négyszer szoláriumnál és egyszer autómosónál feszítette fel a pénzes automatát, amelyekből közel 260 ezer forintot lopott el. A férfi a bűncselekményeket 2019. december 14. és 2020. február 10. között követte el Budapest III., XIV. és XVIII. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói O. Norbertet 2020. február 11-én folytatólagosan gyanúsítottként hallgatták ki ötrendbeli lopás miatt. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

hirpress.hu
Close Menu