David Schwimmer érdekes kijelentést tett a Jóbarátok folytatásával kapcsolatban

Hónapok óta lázban tartja a rajongókat a Jóbarátok folytatásának ténye, amiről a színész is elmondta a véleményét!Talán nincs olyan ember, aki ne rajongott volna a 90-es évek ikonikus sorozatáért, a Jóbarátokért. Ross, Monica, Chandler, Phoebe, Joey és Rachel mindannyiunk életét bearanyozta a szórakoztató jeleneteikkel, így persze nincs is mit csodálkozni azon, hogy sokan a mai napig tűkön ülve várják, hátha lesz folytatás. Tavaly ősszel minden jel arra mutatott, hogy valóban készül valami a Jóbarátok háza táján, ám a minap David Schwimmer kissé letörte a lelkesedésünket.

Nem hiszem, hogy ez lehetséges lenne, mostanra mindenkinek más irányba tart a karrierje. Úgy gondolom, hogy mindenki ugyanazt érzi ezzel kapcsolatban. Semmit sem akarok csak pénzért csinálni. Ennek kreatív értelme kell, hogy legyen, és semmit sem hallottam még, ami erre utalna.

David Schwimmer nem sok lehetőséget lát a folytatásra, szerinte, ha már semmiképp sem szeretnénk elengedni a Jóbarátokat, akkor inkább azt mondaná, hogy vigyék tovább a fonalat egy új csapattal, változatosabb karakterekkel. Miután éveken át harcolt a sorozatban (is) az elfogadás és a sokszínűség mellett, így szerinte jó ötlet lehetne akár egy kifejezetten ázsiai verziós Jóbarátok.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,


A színész hozzátette, hogy nemrégiben volt egy kis összejövetelük Courtney Cox házában. És bár nagyon jól érezték magukat újra együtt, jó volt sztorizgatni, mindannyian másfelé tartanak, mindenkinek már családja van, így a köztük lévő kapcsolat sem feltétlenül olyan szoros már, mint gondolnánk. Matt LeBlanc az, akivel jelenleg a legszorosabb kapcsolatot ápolja David.

joy
Close Menu