Hopp Csilla megtörte a csendet: kisfia halála óta először adott interjút

Öt hónappal ezelőtt hunyt el tragikus balesetben L. L. Junior és Hopp Csilla kisfia. A zenész többször nyilatkozott gyászáról, sőt, dalt is írt arról, most az édesanya Hopp Csilla is megtörte a csendet, és arról beszélt, hogyan lehet együtt élni a feldolgozhatatlannal.

"Három hónapig szinte minden pillanatban lepergett a szemem előtt a baleset, a legapróbb részletekig újrajátszódott az egész, mintha csak egyfolytában valami szörnyű filmet néznék. Két külön életet éltem. Miközben beszélgettem valakivel, dolgoztam, vagy bármivel igyekeztem elterelni a gondolataimat, a másik énem folyamatosan látta a jelenetet. Érdekes, rémálmaim viszont nem voltak, ha nagy nehezen sikerült elaludni, akkor már nem jött elő mindez. Dávidkával azóta talán ha háromszor álmodtam, de nem a balesetről, hanem arról, hogy boldogan ölel, puszil, mosolyog rám a hatalmas szeretetével. És amikor felébredtem, azt hittem, ez a valóság, és az ébrenlét, az elveszítése az álom... Biztosan azért van ez, mert nekem olyan, mintha itt lenne velem, és ez mindig így is lesz, minden pillanatban az életem része lesz" 

- nyilatkozta a Storynak Csilla és hozzátette, nagyobb gyermekük, Lacika a mai napig szinte mindennap emlegeti kistestvérét.

„Soha nem átkozódtam, nem hibáztattam a sorsot, a Jóistent, a sofőrt, mindig csak magamat okoltam, és ez már így is marad. De meg kellett tanulnom ezzel együtt élni, mert ha nem viselem el, akkor a gyász fájdalma magával ránt a mélybe. Lacikáért álltam talpra, miatta élek" 

- tette hozzá a gyászoló édesanya.

Csilla az interjúban arról is beszélt, hogy szerinte ilyen esetben három út létezik, öngyilkosság, alkohol-vagy gyógyszerfüggőség vagy pedig azt választja, hogy "belekapaszkodik a szeretetbe, amit a gyermeke iránt érez, és megtanul együtt élni azzal, amivel a legnehezebb ezen a földön" - fogalmaz.

„Egyfolytában csak azt mondogattam magamban, hogy ennél rosszabb már nem jöhet, én már sebezhetetlen vagyok, mert Lacikát fel kell nevelnem, úgy, hogy büszke legyen rám. Neki kell bizonyítanom. A saját életünkben főszereplők vagyunk, de én már nem vagyok az, valahogy úgy érzem magam, hogy a fiam életének lettem egy mellékszereplője, érte kell mindent csinálnom" 

- vélekedik a 27 éves édesanya, aki nem tett le arról sem, hogy társat találjon, akivel megoszthatja a mindennapjait.

Hopp Csilla arról is beszélt a magazinnak, kik segítettek neki talpra állni, és hogy ilyen helyzetben hova lehet fordulni egy gyászoló szülőnek.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

life.hu
Close Menu