Koronavírus - Módosítja izraeli menetrendjét a Wizz AirA Wizz Air a koronavírus-fertőzés okozta keresletcsökkenés miatt módosítja izraeli útvonalainak menetrendjét és törli Tel-Avivba közlekedő egyes járatait március 11. és április 2. között.

   
A légitársaság szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a módosítás egy magyarországi járatot érint a Debrecen-Tel-Aviv útvonalon, ahol a tájékoztatás szerint minden héten heti két járat közlekedik majd.
   
Az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábban, de legkésőbb az indulás előtt 14 nappal automatikusan tájékoztatják, és átfoglalják útjukat egy alternatív útvonalra.
   
A jegyüket a wizzair.com honlapon vagy a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailben értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának Wizz-számlára való jóváírása között - áll a közleményben.
   
A Wizz Air a héten közölte, hogy ritkítja olaszországi járatainak számát március 11. és április 2. között, ebben az időszakban 60 százalékkal csökken a légitársaság teljes olaszországi kapacitása. A menetrend változtatását szintén a koronavírus miatti keresletcsökkenéssel indokolta a légitársaság.

MTI
Close Menu