Koronavírus - Wizz Air: nem szünetelnek az olaszországi járatok, de kevesebb közlekedikA Wizz Air nem szünetelteti, de ritkítja olaszországi járatainak számát március 11. és április 2. között, ebben az időszakban 60 százalékkal csökken a légitársaság teljes olaszországi kapacitása - közölte a légitársaság az MTI-vel csütörtökön.

   
A módosított menetrend szerint Rómába és Bariba - az eddigi 5,7, illetve 9 helyett - heti két járat közlekedik, Milánóba - 13 helyett - heti négy, Nápolyba, Bolognába és Cataniába heti 1, Debrecenből Milánóba pedig változatlanul heti 2.
   
"Az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban, de legkésőbb az indulás előtt 14 nappal automatikusan tájékoztatjuk, és átfoglaljuk egy alternatív útvonalra. A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának WIZZ számlára való jóváírása között" 

- írták.
   
A menetrend változtatását a koronavírus miatti keresletcsökkenéssel indokolta a légitársaság.

MTI
Close Menu