Tehervonattal ütközött egy autós Vecsés Kertekalján

Összeütközött egy tehervonat és egy autó Vecsés és Üllő között egy vasúti átjáróban, olvasható a Mávinform Facebook-oldalán.

Tehervonat személygépkocsival ütközött Vecsés és Üllő között egy vasúti átjáróban, az üresen álló autónak a másik vágányon szembejövő, Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó Z50-es személyvonat is nekirohant - tájékoztatta a Mávinform kedd este az MTI-t.


 
A baleset miatt jelentősen nő a vonatok menetideje a Budapest-Cegléd vonalon. A helyszínelés és a műszaki mentés idején Vecsés és Üllő között nem járnak vonatok.
 
A balesetben senki nem sérült meg, az előzetes vizsgálatok szerint a vasúti fény- és félsorompó rendben működött - írta a Mávinform.
 
A MÁV-Start pótlóbuszokkal szervezi az utasok elszállítását, a MÁV tervei szerint az InterCity vonatok Újszász érintésével, kerülő útvonalon járnak majd.
 
A Budapest-Cegléd-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony, valamint a Budapest-Szeged közötti InterCity és távolsági sebesvonatok jelentős késésével kell számolni az esti órákban - közölték.

Az autó átsodródott a másik vágányon érkező személyvonat elé. Azt egyelőre nem tudni, hogy bárki megsérült-e.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a vonatközlekedés Vecsés és Üllő között szünetel, emiatt jelentősen meghosszabbodik az esti vonatok menetideje a Budapest–Cegléd vonalon.

Azt írják, a MÁV-START szervezi az utasok pótlóbuszos elszállítását, míg az InterCity vonatok Újszász érintésével, kerülő útvonalon közlekednének.

A Budapest–Cegléd vonalon jelentősen meghosszabbodik az esti vonatok menetideje. Vecsés és Üllő között egy vasúti átjáróban egy tehervonat személygépkocsival ütközött. A gépkocsi átsodródott a másik vágányon közlekedő Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó Z50-es személyvonat elé. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a vonatközlekedés Vecsés és Üllő között szünetel.

A MÁV-START szervezi az utasok elszállítását. A személyvonatok utasait pótlóbuszok szállítják majd. Azt tervezik, hogy az InterCity vonatok Újszász érintésével, kerülő útvonalon közlekednének.
Close Menu