Hat fővárosi park megújításáról lehet véleményt nyilvánítani onlineHat budapesti park megújításáról lehet véleményt nyilvánítani online, a www.kozossegitervezes.hu oldalon - közölte a Főpolgármesteri Hivatal pénteken az MTI-vel.

   
Azt írták, hogy a Városháza park, a Városmajor, a Vérmező, a II. János Pál pápa park, a Nehru part és a Horváth-kert kialakításához lehet hozzászólni.
   
A fővárosi önkormányzat fontos célkitűzése, hogy több és jobb park álljon a városlakók rendelkezésére, a budapesti vezetés pedig elkötelezett, hogy ezek jövőjét közösen határozhassák meg az itt élők - írták.
   
A felmérésben a jelenlegi használati szokások és a jövőre vonatkozó vágyak egy egyedi, magyar fejlesztésű térképes felületen jelennek meg - emelték ki.
   
A hat helyszín sokban különbözik egymástól, de közös bennük, hogy a megújítás után mindegyik az eddiginél több lehetőséget biztosít majd a budapestieknek szabadidejük tartalmas és egészséges eltöltésére - írták.
   
A www.kozossegitervezes.hu oldalon nem csupán a kérdőív kitöltésére van mód, de regisztráció után kommentelni, beszélgetni is lehet - olvasható a közleményben.

MTI
Close Menu