Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

Meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, ahol egy külföldi utasszállító autóbusz árokba borult vasárnap reggel - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
 


Az MTI érdeklődésére elmondták, a balesetet szenvedett jármű lengyel turistabusz volt.
 


A közlemény szerint vasárnap reggel fél hét körül az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében tért le az útról és borult az árokba az autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között.
 
A rendőrség elsődleges információi szerint a balesetben egy ember meghalt, további 34-en megsérültek - tették hozzá.   Közölték: a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az M5-ös autópályát a főváros felé vezető irányban.

MTI/Donka Ferenc

Mentők: egy gyermek is súlyosabban sérült

Az elsődleges adatok szerint hárman - köztük egy öt év körüli gyermek - sérült súlyosabban vasárnap reggel az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál történt buszbalesetben, amelyben egy ember meghalt - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.

   
Győrfi Pál kiemelte: a mentést két mentőhelikopter és 14 mentőautó végzi, jelenleg is tartanak még a kórházi átadások.
   
Hozzátette: minden utast kórházba visznek vizsgálatokra.   

A balesetben egy 35 éves férfi halt meg a helyszínen - mondta a szóvivő.   

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a lengyel utasszállító autóbusz vasárnap reggel fél hét körül tért le az útról és borult árokba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál.
   
A balesetben egy ember meghalt, 34-en pedig megsérültek - írták.
   
Az autópályát a főváros irányába teljes szélességében lezárták.
Close Menu