Világrekordot ért egy rajongó Eminemet ábrázoló 16 tetoválása

Alapos vizsgálat után bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe az a rajongó, akinek a testét a legtöbb, ugyanarról a zenészről készült portrétetoválás borítja.
    
Az amerikai zenész skót rajongója 19 éves volt, amikor az első Eminem-képet magára varratta. Nikki Patterson most 35, összesen 52  tetoválása van, közülük 28 ábrázolja Eminemet, beleértve a rekordszámú portrét.
    
A műkörmös lány 18 évesen, egy mosolygó arcú nappal kezdte tetoválásai hosszú történetét, csak ezután kérte a bőrére idolja arcát.
    
"14 évesen találkoztam a Stan című számával, soha addig ilyet nem hallottam. Megőrjített. Aztán elkezdtem megszeretni a tetoválásokat" 

- mesélte a BBC-nek.
    
"Három éve tetováltatom a portrékat. Imádom őket és mindig több kellett belőlük. Eminem az egyetlen állandó pont az életemben, láttam őt élőben, színpadon is" 

- magyarázta.
    
A karantén alatt kereste meg a Guinnesst Rekordok Könyvét. Alapos vizsgálat után meg is állapították, hogy a nő valóban csúcstartó: 15 Eminem-portrét számoltak meg rajta. Azóta készíttetett már egy újabbat is.
    
A tetoválások, melyeket három különböző művész, egy aberdeeni, egy edinburgh-i és egy chester-i alkotott, a nő karját, lábát és mellkasát borítják.

MTI
Close Menu