A CTP 60 millió eurós befektetéssel építi meg negyedik logisztikai parkját Budapest térségében

A CTP kibővíti Budapest környéki logisztikai parkhálózatát: 60 millió eurósra tervezett beruházással Vecsésen építi meg a negyedik logisztikai parkját, a projekt, amelynek első építési szakasza már év elején elkezdődött, várhatóan több száz új munkahelyet teremt a térségben - közölte a hollandiai székhelyű európai ipariingatlan-fejlesztő csütörtökön az MTI-vel.
    
A vecsési építkezés első üteme három épületet foglal magában, amelyek összbérbeadható területe meghaladja a 80 000 négyzetmétert.
    
A közleményben Huszlicska Dávid, a CTP Magyarország üzletfejlesztési igazgatója elmondta, minden budapesti parkjuk iránt erős a kereslet, amelyet a piaci dinamika vezérel, például az e-kereskedelem rohamos növekedése, az üzleti tevékenységek kiszervezése, valamint a bérlőikkel már kiépült kapcsolataik is. Az új helyszín kiépítésének célja, hogy kielégítsék ügyfeleik növekedési igényeit - tette hozzá.
    
Közölték, a CTP Magyarországon 250 000 négyzetméternyi fejlesztés alatt álló területtel rendelkezik, 10 parkot üzemeltet az országban, együttesen 520 ezer négyzetméteren. A terveik szerint a társaság magyarországi portfóliója 2022-ben eléri az 1 millió négyzetmétert.
    
A CTP Közép-Kelet-Európa legnagyobb ipariingatlan-fejlesztője, 6,3 millió négyzetméternyi logisztikai területtel rendelkezik nyolc országban.


MTI
Close Menu